Hirdetés

Dragon Empires információk

|

A Codemasters a mai napon részletesebben is bemutatta nekünk, a kizárólag online-on játszható szerepjátékukat, a Dragon Empires-t. Most már bizonyossá vált, hogy a játékban indított karakterünk abba az irányba fejlődhet, amerre mi tereljük, így lényegében ezen a téren semmilyen megkötés nincs. A skillek sokasága pedig lehetővé teszi, hogy minél érdekesebb figurákat hozzunk létre. Akinek ez még nem elég, annak elárulnám, hogy a játék köré Piers Anthony jóvoltából egy kis háttértörténet is szövődött. Ezen kívül a grafikát tanulmányozhattuk még behatóbban. A program gyönyörúen néz ki, a változó időjárás és az effektek színvilága nagyot dob a gameplay hangulatán. Azt is tudjuk már, hogy bármikor barátainkkal együtt klánokba tömörülhetünk, mely lehetővé teszi a bandák közti csatákat is.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)