Hirdetés

Dragon György - Az Űrcsilliárdos: Gyu regénye mostantól megvásárolható

|

Az első regényem még nem jelent meg, de végre megvásárolható egy közösségi előfinanszírozási kampány keretében. S ha az sikeres lesz, akkor jelenik majd meg!

Hirdetés

Kedves Mindenki!

Hatalmas örömmel és végtelen tisztelettel fordulok hozzátok: mától megvásárolható Az Űrcsilliárdos című regényem, méghozzá az első magyar közösségi előfinanszírozó oldal, az indulj.be segítségével (ez azt jelenti, hogy aki meg szeretné vásárolni, annak előre ki kell fizetnie a könyv árát, és a kötetet csak később kapja meg, szeptemberben). (Aki nem olvasta volna a regény hivatalos bejelentését a linkre kattintva megteheti)

Figyelem! Ez nem azt jelenti, hogy megjelent a regény: csak akkor fog ha a finanszírozás sikerült!

Az Indulj.be „Az Űrcsilliárdos” aloldala készen áll arra, hogy fogadja befektetéseiteket. A cél nem kevesebb, mint 900000 forint elérése, amely – tekintetbe véve a kötet minimális árát – körülbelül 300 kedves olvasó befektetését jelenti. Tudom, nem lesz egyszerű, de bízom a közösség erejében, bízom azokban, akik ígéretet tettek, bízom abban, hogy ez lesz az első sikeres magyar „kickstarter” projekt, amelyben a részt vevők a kötetben örök halhatatlanságot kapnak!

Indulj.be „Az Űrcsilliárdos”-project aloldala (Az oldalra regisztrálni kell, majd a megfelelő csomag melletti „támogatom” gomb megnyomásával lehet a fizetést elindítani).

Amint látjátok, többféle támogatási lehetőség is létezik, extra befizetésért extra szolgáltatások is járnak: a legolcsóbb csomag kivételével (amely 2000 forint) mindegyikhez jár a könyv (azért külön soha nem kell fizetni). Gondoltunk azokra, akik nehezen bár, de össze tudták kaparni a kötet árát és azokra is, akik jobb módúak lévén esetleg hajlandóak többet áldozni valamelyik limitált csomagért. A vásárlási lehetőségek az oldal jobb oldalán találhatóak, a speciális csomagok pedig a borító terve alatt.

A csomagokat az indulj.be rendszerén keresztül PayPal segítségével vagy bankkártyával lehet megvásárolni. Amennyiben egyik lehetőség sem áll rendelkezésetekre, vagy bármilyen egyéb kérdésetek van úgy lépjetek kapcsolatba a szerzővel az aberthy pont nokum kukac gmail pont com címen, a jó szándék megvan bennünk, hogy kitaláljunk valamilyen megoldást.

A csomagok minden költséget (postaköltség, utazási költség, csomagolási költség stb...) tartalmaznak, ezen felül nem kell többet fizetni - a 2990-es árban (és a további csomagokban is) a postaköltség is benne foglaltatik. S ha nem 2000 forinttal támogattad a projectet, akkor minden esetben kapsz könyvet. 

A futamidő 90 nap, tehát azoknak is van idejük összegyűjteni a 2990 forintot (vagy esetleg többet), akiknek jelenleg nincs erre keretük – hetente fogunk beszámolni az indulj.be kampány állásáról, azonban annyit máris elárulhatok, hogy ha a projekt átlépi a 900000 forintot (hiszen ott nem áll meg, cél a csillagos ég), akkor maga BZ (igen, az a BZ) fog rajzolt illusztrációkat készíteni a kötetbe.

Ez egy egyedi és úttörő vállalkozás – Magyarországon még nem készült könyv ilyen finanszírozással, ezért mindenkit kérek, hogy próbálja terjeszteni a kötet hírét, elmondani barátoknak, ismerősöknek, egykori és mai GS olvasóknak, sci-fi kedvelőknek, megosztani a FaceBookon az ismerősei körében hogy „Az Űrcsilliárdos” létezik, és bátor befektetőkre vár – aki megveszi, nem fog csalódni, ezt személyesen garantálom.

Abban a nehezen elképzelhető esetben, ha a finanszírozás nem sikerül, akkor egyrészt a könyv nem jelenik majd meg, másrészt természetesen mindenki pontosan visszakapja a befizetett pénzét az indulj.be-től.

Aki szeretne a környezettel, a regény univerzumával megismerkedni, annak a regény hivatalos blogját ajánlom (erre a linkre kattintva elérhető) - itt sok érdekességet meg lehet tudni a regényről spoilerezés veszélye nélkül.

2009 karácsonyára novellát kapott ajándékba tőlem a GSO - ez a novella (enyhe változtatásokkal) a regény szerves része lett és tökéletesen tükrözi a regény szellemiségét, hangulatát és fílingjét. Erre a linkre kattintva elolvasható. 

Aki esetleg még nem csatlakozott volna az Űrcsilliárdos FaceBook csoportjához az itt megteheti: https://www.facebook.com/AzUrcsilliardos

Mit is mondhatnék még: mindenkinek maximális tisztelettel köszönöm a bizalmat előre és találkozunk a könyv nyilvános bemutatóján, szeptemberben!

Kérdezni szabad, sőt örülnénk neki!

Egy kedvcsináló videó a regényhez:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)