Hirdetés

Dragon György - Az Űrcsilliárdos: Gyu regénye zakatol tovább

|

Gyu előfinanszírozásban beszerezhető regényének első tíz napja remekül telt, majd némi szerverleállás után újult erővel folytatja világhódító útját!

Hirdetés

Emlékeztetőül újra kikötöm, hogy a regény még nem kézzel fogható, nem jelent meg, csakis akkor fog, az előfinanszírozási projekt sikeres lesz és ebben mindennél jobban bízunk.

Gyu folyamatosan kapja tőletek a visszajelzéseket, amiknek rendkívül örül, továbbá rengeteg kérdéssel kerestétek meg, melyek megválaszolására létrehoztunk egy Gy.Í.K.-ot, ami a leggyakrabban feltett kérdésekre ad kimerítő válaszokat.

A projekt első tíz napját követően majdnem 150 ezer forint összejött, de egy váratlan szerverleállás miatt napokig állt az Indulj be rendszere. Szerencsére sikerült kieszközölni a hibát és a kellemetlenségekért további tíz napot kaptunk  már meglévő időhöz arra, hogy elérjük a regény kiadásához szükséges összeget. Aki továbbra is szeretne szert tenni a műre, az kérem fáradjon el a http://indulj.be/projektek/az-urcsilliardos/ címre és válasszon a felkínált, jópofa támogatói csomagok közül.

Mindeközben folyamatosan elérhető a hivatalos Űrcsilliárdos blog (http://urcsilliardos.web4.hu/) is, ahol minden információt megtalálhattok Gyu regényéről és 14 kihagyhatatlan üzenet vár Aberthy Nokum tolmácsolásában.

Hamarosan újabb meglepetésekkel szolgálhatunk, hiszen érkezik a már bejelentett Űrcsilliárdos játék, valamint a Banduu Jokes című dal videóklipje is, várhatóan a tábor után. Köszönet jár mindenkinek a támogatásért, a megosztást, a legkisebb segítségért is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)