Hirdetés

Dragon György: Az Űrcsilliárdos - Gyu regényének megjelenése szeptemberben várható

|

Aki még nem ismerne, annak hadd mutatkozzam be tisztelettel: Gyu vagyok, a GameStar szerkesztője, igazi nevem Dragon György. S képzeljétek, írtam egy regényt!

Hirdetés

Nagy büszkeséggel és végtelen örömmel jelenthetem be, hogy első regényem, „Az Űrcsilliárdos” megtalálta kiadóját és finanszírozó partnerét, akikkel alá is írtuk a megfelelő szerződéseket így hivatalosan kijelenthetem, hogy „Az Űrcsilliárdos” várható megjelenése 2012 szeptemberében lesz, kiadója pedig az IDG Magyarországi Médiaszolgáltató Kft, amely többek között az általak is kedvelt GameStar, Pc World magazinok és a GameStar Online illetve testvérlapjai kiadója is egyben.

„Az Űrcsilliárdos” megvalósításához partnerünk az első magyar KickStarter oldal, az indulj.be lesz, akiknek segítségével Magyarországon elsőként és egyedülálló módon előfinanszírozási rendszerben adjuk ki a regényt. Amennyiben az előfinanszírozás sikeres lesz, a regény szeptember közepe tájékán jelenik meg. Figyelem, „Az Űrcsilliárdos” egyelőre bolti forgalomba nem kerül, akik nem vettek részt az előfinanszírozásban, annak sikeressége esetén a könyvet a későbbiekben az IDG Magyarországi Médiaszolgáltató Kft,-től rendelhetik majd meg.

Az űrcsilliárdos indulj.be kampány a jövő hét folyamán indul majd és 60 napig tart – így lehetőséget adva mindenkinek, hogy akár az alap, akár az előfinanszírozásra jellemző, extra szolgáltatásokat nyújtó speciális csomagok bármelyikébe befektessen. Ennek részleteiről a jövő hét folyamán külön közleményben tájékoztatunk mindenkit.

A regényről

Az Űrcsilliárdos a messzi jövőben játszódik, amikor az űrutazás annyira természetes, mint számunkra az autózás, a hiperűr használata olyan, mint nekünk repülőre ülni, idegen fajok bolygóit meglátogatni pedig annyira hétköznapi, mint manapság külföldre menni. A jövőben a galaxist benépesítő fajok használják a modern technológiákat, java részükről az átlagos lakosok azt sem tudják, hogy működik.

Sok tízezer (pontosan nem is tudni, mennyi) év telt el, az emberiség szétvándorolt a galaxisban, és egy távoli bolygón egy idős, egykori legendás holotelevíziós riporter lejegyezte az életét, azt, hogyan lett az egyszerű, csodára vágyó vidéki srácból a holoriporter hírességek csarnokának tagja és hogyan élt át rengeteg érdekes, néhol vidám, máskor szomorú kalandot. A véletlen, vagy a sors akarta így? Esetleg működnek más erők is a háttérben? Nem lehet tudni, de az tény, hogy a kalandok egy pillanatra sem állnak meg, s úgy robognak le és fel, mint egy hullámvasút a vidámparkban.

Már most, az első kötetben (hoppácska, akkor lesz második is? :) ) számtalan érdekes helyszínt, fajt és személyiséget ismerünk meg, akik közül kiemelkedik maga az Űrcsilliárdos, a galaxis leggazdagabb embere, aki életében először szánta el magát arra, hogy az egyik legnagyobb holoTV-s csatornának interjúsorozatot adjon; eddig misztikus magányban tevékenykedett. Azonban a helyszínre utazó sztárriportert és stábját egy igen súlyos űrbaleset éri, és elérhető közelségben csak egy kezdő fiú és részeges operatőre tartózkodik, akik épp egy null gravitációs csirketelep dolgozói között forgatnak. A határidő annyira rövid, hogy a fiatalembernek és operatőrének kell beugrania a vérprofi sztárstáb helyett. A szegény, ambíciózus fiú így találkozik a világegyetem leggazdagabb emberével és beindulnak a kalandok...

A regény mottója: „ez egy igaz történet, csak még nem történt meg.”

A regénynek hivatalos blogja is van (http://urcsilliardos.web4.hu) ahol már számtalan kérdésre válaszolt a regény eredeti írója, Aberthy Nokum – ezeken az üzeneteken és történeteken keresztül úgy lehet megismerni a regény környezetét, fajait, technológiáit, sőt az akkori univerzum egyes legendás történéseit, hogy közben a regényből magából semmi sem derül ki. A blog tartalma tökéletes felkészülési lehetőség, illetve olvasnivaló a regény megjelenéséig.

A kampány ideje alatt a blog rendszeresen frissülni fog újabb üzenetekkel, történetekkel és természetesen közleményekkel.

Kivételesen itt is feltehetitek kérdéseiteket a regénnyel kapcsolatban, egyébként pedig erre megfelelő hely a regény hivatalos blogja, a (http://urcsilliardos.web4.hu), vagy FaceBook csoportja (https://www.facebook.com/AzUrcsilliardos)

S kivételesen nekem lenne egy kérésem hozzátok: mindenkit nagy tisztelettel megkérnék, terjessze „Az Űrcsilliárdos” hírét barátai, ismerősei és szerettei körében. A regény bármilyen sci-fit, illetve kalandregényeket kedvelő számára igen élvezetes olvasnivaló lehet, s csak rajtatok áll, az előfinanszírozás sikeres lesz-e.

Jövő hét elején mind itt, mind a Facebookon, mind a blogon figyeljétek a kampányt bemutató bejelentést!

Kérdezni nemhogy szabad, hanem egyenesen örömet okoznátok vele, ha megtennétek! Köszönöm!

Őszinte tisztelettel köszönöm kitüntető figyelmeteket,

Gyu (a.k.a. Dragon György)


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)