Hirdetés

Még idén PC-re jön a játék, ami félig Minecraft, félig RPG

|

A Dragon Quest Builders 2 PC-s verziója minden korábbi DLC-t tartalmazni fog, és az előrendelők némi extrát is kapnak a korai bizalomért.

Hirdetés

A Dragon Quest Builders 2 egy meglehetősen fura vadhajtása a - főleg keleten - elképesztően népszerű JRPG sorozatnak. Talán rosszalló tekintettel néznek rá a főszéria elvakult rajongói, de ettől függetlenül a játék tovább terjeszkedik: a PS4-ről Switchre szaporodott, most pedig jön PC-re.

Hirdetés

A Square Enix bejelentette, hogy a Dragon Quest Builders 2 annak minden korábbi tartalmával együtt fog megjelenni a platformra. Az érdeklődők Steamen már elő is rendelhetik, és ha így tesznek, pár extra dekorációs elemet is kapnak.

A PC-s verzió tartalmazni fogja a Hotto Stuff Packet, az Aquarium Packet és a Modernist Packet. Mindezekkel együtt több mint 100 tervrajzot, testreszabási lehetőséget és egy egész extra szigetet kapunk. A Dragon Quest Builders 2 PC-s megjelenése 2019. december 10-én lesz esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)