Hirdetés

Dragon Quest IX - 2 millió előrendelés és hatalmas sor

|

A Dragon Quest egy meglehetősen népszerű japán szerepjáték-sorozat. Lássuk, mennyire.

Hirdetés

Egyrészt már az előrendelt mennyiség - 2 millió példány csak Japánban - is mutatja, hogy a csak DS-re megjelenő DQ IX nem kispályás játék.

Másrészt a japán ember lelkivilágára tökéletesen rámutat, hogy bár a boltokba 3 millió példány kerül, amelyből ugye 2 milliót előre megrendeltek (magyarán jut mindenkinek), ennek ellenére a megjelenés napján hatalmas sorok alakultak ki a videójáték boltok környékén - mint annak idején Budapesten, ha banán jött (ha erről még nem hallottatok, kérdezzétek szüleiteket, nagyszüleiteket). Okulásul tekintsétek meg galériánkat, amelyben friss, ropogós tokiói fotók láthatóak a Dragon Quest IX megjelenését követő sorbanállásról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)