Hirdetés

Dragon Quest X - hivatalosan készül Nintendo NX-re

|

A fejlesztők végre hivatalosan is megerősítették, hogy PlayStation 4 mellett a Nintendo új konzoljára is készül a Dragon Quest X.

Hirdetés

Yosuke Saito, a Dragon Quest X producere osztotta meg nagy örömmel a hírt egy japán magazinnal, így biztossá vált az eddigi találgatások után, hogy érkezik a Dragon Quest X Nintendo NX és PS4 portja.

"Úgy gondolom özönleni fognak az új játékosok, amelynek tetőpontja a PS4 és NX változatok megjelenése lesz." - meséli Saito. "Addig, az új játékosok érkezéséig, a legjobbat nyújtjuk a jelenleg is játszó személyeknek."

Japánban jelenleg az MMO játék 3.3-as verzióval fut, feltehetőleg az új megjelenések a 4-es verziót is elhozzák majd magukkal. Nem lehet egyelőre pontosan tudni, hogy mit tartalmaz maga a frissítés, de Chikara Saito a játék igazgatója elmondta:

"Természetesen fut a 4-es verzió, de sajnos nem mondhatok többet".

A Dragon Quest X nyugati megjelenésével kapcsolatban még nem történt hivatalos bejelentés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)