Hirdetés

Gyönyörű csomagban jön a Dragon Quest XI különleges kiadása

|

Főleg azok fogják szeretni ezt a csomagot, akik több platformon is szeretik játszani kedvenc sorozatukat.

Hirdetés

A Dragon Quest XI egy kicsi, de elhivatott rajongói táborral rendelkezik, akik valószínűleg nem fogják szégyellni azt a 135 dollárt (~ 39 000 Ft), amit ezért a különleges kiadásért elkérnek.

A lenti pakkot csak a Square Enix digitális üzletén keresztül lehet megvenni, de aki beruház rá, az megkapja a játék PlayStation 4 és 3DS verzióját is, külön-külön könyvekbe csomagolva. Már a tálalása olyan a cuccnak, hogy azonnal rárepülnek majd a rajongók.

Aki nagyon szeretné bezsebelni ezt a verziót az még időben lesz, ha most elkezdi félrerakni rá az ebédpénzét. Ez a kiszerelés a Dragon Quest XI megjelenésével egy időben, tehát július 29-én válik majd elérhetővé.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)