Hirdetés

Két Dragon Quest játéknak is örülhetnek idén a rajongók

|

A Dragon Quest Builders 2 mellett érkezik a Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age - Definitive Edition is.

Hirdetés

Az esti Nintendo Direct a Dragon Quest széria kedvelőinek is örömteli híreket hozott. Egyrészt ugyanis kiderült, hogy jön a Dragon Quest Builders 2, másfelől pedig azt is elárulták nekünk, hogy a Dragon Quest XI mindennel felturbózott új kiadása is megcélozza a Nintendo hibrid konzolját. 

Hirdetés

A Dragon Quest Builders 2, kapcsán ráadásul már a megjelenési dátumot is tudjuk: a Minecrafthoz hasonló, építős játék 2019 július 12-én érkezik majd meg Európába és Észak-Amerikába. A Square Enix azt is bejelentette, hogy a Dragon Quest Builders 2 ugyanezen a napon PlayStation 4-re is megjelenik. A játék olyan fontos újításokat tud majd felmutatni, mint a belső nézet, a co-op mód, vagy épp a vízalatti közlekedés. 

Kiderült továbbá, hogy a Dragon Quest XI is ellátogat Nintendo Switchre, a maratoni hosszúságú játékcímek versenyén jó eséllyel induló Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age - Definitive Edition formájában. A játékban a PlayStation 4-es és 3DS-es verziók ötvöződnek, valamint bekerül egy csomó új karakterközpontú történet, illetve lehetőségünk nyílik majd arra is, hogy váltogassunk a HD és a retro 16-bites látványvilág, valamint a japán és az angol szinkron között. A Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age - Definitive Edition valamikor idén ősszel fog megjelenni. 

Ti örültök ezeknek a Dragon Quest bejelentéseknek? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)