Hirdetés

Dragon - Early Accessen a sárkányszimulátor

|

A fű-, kő- és kecskeszimulátor után íme egy értelmesebb koncepció: jön a Dragon, avagy a sárkányszimulátor, méghozzá fejleszthető bestiákkal.

Hirdetés

Sárkányszimulátornak neveztük, bár igazából egy nyitott világú akció-szerepjátéknak felel meg a Red Level Games projektje, ami egyszerűen csak a Dragon névre hallgat, és már felkerült Steamre az Early Access program keretein belül. 

Noha a Dragon még pre-alpha állapotban leledzik, a Red Level Games megosztotta velünk a játék legelső ízelítőjét: csodával határos módon egy sárkányt irányítunk, amivel mi uralhatjuk az eget és földet egyaránt. Kedvünkre repkedhetünk, összecsaphatunk más sárkányokkal (lesz kooperatív mód és PvP is), falvak sorsa felett dönthetünk, szörnyeket (például óriásokat, trollokat, lidérceket) támadhatunk meg, ezáltal folyamatosan fejleszthetjük hőn szeretett (értitek, hőn...) gyíkunk kinézetét és képességeit, míg végül a környék szárnyas császárává nem válunk. Nézzétek meg velünk a Dragon bemutatkozó trailerét:

Mint ahogyan említettük korábban, a Dragon fejlesztése még a korai fázisban jár, de a Red Level Games számos funkciót és újdonságot ígér azoknak, akik kitartanak velük a teljes változat megjelenéséig. A további részletekért látogassátok meg az akció-RPG adatlapját.

Láttok fantáziát a projektben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)