Hirdetés

Dragon's Dogma: Dark Arisen - nyugaton is kap még egy esélyt

|

Eddig csak japán megjelenésről volt szó, viszont a Capcom ma bejelentette, hogy Európába jön a Dragon's Dogma: Dark Arisen PS4-es és Xbox One-os változata.

Hirdetés

Öt éve jelent meg a méltatlanul alulértékelt Dragon's Dogma, amit aztán a Dark Arisen kiadással sikerült valamelyest tökéletesíteni. Az akció-RPG különlegessége, hogy fel lehet mászni a szörnyekre, amikkel küzdünk, és akár a levegőben is megpróbálhatjuk lenyírni egy griff fejét.

Hirdetés

A Capcom folytatást még nem készít (vagy legalábbis nem szólt, hogy készítene), de az ötödik évfordulóra kiadja a kicsit feljavított kiadást, hogy a PS4-es és Xbox One-os játékosok is részesülhessenek az élményből. A jelenlegi konzolokra szánt Dark Arisen magasabb felbontás mellett fut, de az újítások listája itt megszakad. Ha viszont kimaradt, tényleg pótoljátok, megéri.

Megjelenés október 3-án.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)