Hirdetés

Majdnem a Dragon's Dogma 2 készült Devil May Cry 5 helyett

|

Hideaki Itsunónak két projektből kellett kiválasztania azt, amivel foglalkozni szeretne. Nem sokon múlott, hogy nem egy RPG-t kaptunk.

Hirdetés

A játék rendezője leült egy interjúra a VG247 stábjával, és elmesélt ezt-azt a döntésig vezető útról. Egyszer csak eljött a pillanat, amikor döntenie kellett, hogy mivel foglalkozzon. Amikor megkérdezte a Capcom alapító atyját, ő annyit mondott: "csinálj, amit akarsz".

Hirdetés

Itsunónak komoly elképzelései voltak arra nézve, hogy milyen lenne a Dragon's Dogma franchise következő felvonása, de egyelőre nem tudta megvalósítani az álmait.

"Itt vagyunk most, a DMC5 megjelenésének kapujában. De igen, voltak terveim a Dragon's Dogma 2-vel kapcsolatban is."

Most, hogy a Devil May Cry 5 hamarosan megjelenik, adja magát a kérdés: mi jön ezután? A rendező még csak nem is utalt arra, hogy mi lesz a következő projekt. Egyelőre csak annyit kötött az orrunkra, hogy mindig van legalább 4 cím, amin dolgozni szeretne. Reméljük, ezek között még mindig szerepel a Dragon's Dogma 2 is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)