Hirdetés

Dragon's Dogma 2, Outcast - A New Beginning, Rise of the Ronin és Balatro - ezzel játszunk a hétvégén

|

Szörnyekkel, robotokkal, szamurájokkal és kártyalapokkal viaskodunk.

Hirdetés

Előfordul, hogy az ember arra is ráun, amit egyébként rajongásig szeret, és beiktat egy kis szünetet, mielőtt véglegesen és visszafordíthatatlanul telítődne túrógombóccal, csípős csirkeszárnnyal vagy épp videojátékokkal. Emiatt szerkesztőségünkből egyszerre többen is játék-, sőt képernyőmentes napokat tartanak. A csapat másik fele viszont a közelmúltban megjelent újdonságokat nyúzza részben szakmai, részben személye érdeklődéstől hajtva, amikor sikerül elszakadnia az idegtépően addiktív Balatrótól.

HP - Gondoltam, mi bajom eshet, belenézek a Dragon's Dogma 2-be, ha már Paca is igen jókat írt róla, de egyelőre egyáltalán nem kapott el a hangulata, a sztori kicsit egyszerűsített Skyrim, az animációk és a harc nekem sutának hatnak, a szótlan főhős pedig teljesen kiéget. Sokan mondják, hogy el lehet veszi a világban, nekem egyelőre nem megy, takarodok is vissza Baldur's Gate-be. Ja, és persze engem is elkapott a Balatro, undorítóan addiktív kábítószer ez, mindenki csak saját felelősségre próbálja ki. Aztán már úgyis mindegy.

Paca - Folytatom kalandozásaimat a Dragon's Dogma 2-ben, engem nagyon elkapott, és van még tennivalóm. Ha szünetet tartanék, valószínűleg ránézek majd én is a szerkesztőség egyre több tagját rabul ejtő Balatróra, a közeljövőben úgysem jön semmi, ami igazán érdekelne, csak a Top Spin 2K25, de az még messzebb van.

Hirdetés

Csirke - Gőzerővel nyúzom a Rise of the Ronint, hogy minél előbb megkaphassátok a játékról készült tesztet is.

Szada - Most félrerakom a billentyűzetet és a kontrollert, és az olvasásé lesz a főszerep. Végre megjelent Travis Baldree: Legendás latték című regényének előzménye, a Koponyák és könyvesboltok, és abban szeretnék elmerülni. Mivel a lattékat is pillanatok alatt kivégeztem, annyira imádtam, készültem vésztervvel is: Richard Osman csütörtöki nyomozóklubjának újabb kalandja van betárazva, valamint egy szintén friss képregény-megjelenés, a Pókember: Uralom.

Zs - A közel 30 éves gamer pályafutásom egyik legmegdöbbentőbb élménye volt, amikor először láttam élőben a Far Cry grafikáját, így igencsak nehéz feldolgoznom, hogy ez az akkoriban elképesztően gyönyörűnek ható játék a héten már a 20. születésnapját ünnepli. Habár az idő rohanása végtelenül elszomorít, kiváló alkalom ez arra, hogy sokadszor is megtisztítsam a dzsungelt a zsoldosoktól és Krieger doktor szörnyeitől.

kristfvarg - Szadához hasonlóan, a hétvége folyamán nálam is háttérbe szorulnak a videojátékok. Helyettük kimerészkedem kicsit az offline térbe, több helyen is jelenésem lesz. Félve kacsingatok közben a Balatro felé, már ott lapul a könyvtáramban, de próbálok ellenállni egy darabig - bár a szerkesztőségben uralkodó állapotokat elnézve, nem túl jók a kilátásaim.

Hunter - Pihentető hétvégét tervezek olvasással és a Frieren című animével. Ami a játékokat illeti, most egy kicsit pihenőre teszek mindent a World of Warcraft: Plunderstormot leszámítva. Pár meccset lepörgetek majd benne, hogy össze tudjam szedni a kalózos szereléseket. A battle royale még mindig nem az én műfajom, de azért a transmogért csak csatába szállok.

Chavalier - Két kör egyelőre elég volt az Alone in the Darkból, ezért átnyergelek az egyik kedvenc 1999-es játékom (van még pár, bitang erős év volt) régóta várt folytatására, az Outcast - A New Beginningre. A talanoknak ismét megmentőre van szükségük, ami azt jelenti, hogy a következő pár hetet az Adelpha felszabadításával fogom tölteni. Kész szerencse, hogy "csak" 64 négyzetkilométert kell bejárnom, és nem egy komplett bolygót.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)