Hirdetés

Dragon's Dogma: Dark Arisen - hatalmas, ocsmány szörnyetegek

|

A Dragon's Dogma bővített kiadását rendesen megpakolják, többek között új szörnyekkel is fogunk találkozni.

Hirdetés

A Capcom stúdiójának hátsó kertjében valószínűleg épp szörnyeket tömnek tápszerrel, akik aztán a Dragon's Dogma: Dark Arisen világában végzik, tárt karokkal várva a játékosokat. Már amelyikőjüknek van karja.

A legújabb trailerből is egyértelműen kiderül, hogy kedvességgel és pillangókéssel nagyjából ugyanakkora hatást tudnánk elérni, mielőtt karakterünk teste...nos, ne is részletezzük mi történik vele. Lesz itt kaszás, lángoló szalamandra, csontvázak, sőt, még egy termetesre hízott Isaac Clarke-imposztor is, úgyhogy aki batár nagy szörnyetegeket akar megmászni és legyakni, mindenképp vessen egy pillantást a digitális és dobozos formában egyaránt elérhető, 29,99 euróért vesztegetett Dragon's Dogma: Dark Arisen-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)