Hirdetés

Dragon's Dogma demo és Asura's Wrath DLC jön

|

A Capcom mostanában a Resident Evil 6 kapcsán jelent be mindenfélét, de azért van nekik még több játékuk is, amely figyelmet érdemel. Ebben a hírben nem lesznek zombik.

Hirdetés

Gyorsan térjünk is a lényegre, mielőtt kitör a zombi-invázió: azt már tudtuk eddig is, hogy a Dragon’s Dogma játékhoz kapunk majd egy Resident Evil 6 demo hozzáférést, de a Capcom végre azt is bejelentette, hogy lesz Dragon’s Dogma demó is a megjelenés előtt, legyen már fogalmunk a játékról is, mielőtt a Resident Evil miatt meg is vesszük.

Számunkra még nagyobb öröm, hogy az Asura’s Wrath kapcsán is csöpög némi új infó, mely szerint a játék hamarosan DLC-t kap, két kiegészítő fejezet csúszik be majd az eddig ismert epikus sztori keretébe. Március 27-én jö a 11,5. fejezet, míg április 3-án debütál a 15,5. rész. Mind a két Asura’s Wrath epizód 200 jenbe (kb. 530 forintba) kerül majd. Nagyon várjuk is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)