Hirdetés

Búcsúznunk kell a Dragon's Dogma Xbox 360-as szervereitől

|

Nem a Demon's Souls az egyetlen kultikus cím, amelynek online funkciói megszűnnek idén: a Capcom is lekapcsol pár szervert.

Hirdetés

Február végén a Demon's Souls online szolgáltatásaitól is búcsút vehettünk, és most egy újabb cím lesz kevesebb.

Hirdetés

A Capcom bejelentette, hogy a Dragon's Dogma és a Dragon's Dogma: Dark Arisen Xbox 360-as változatainak online szerverei március 31-én örökre bezárják a kapuikat. Persze aggodalomra semmi ok, a kiadó mindenkit biztosított róla, hogy a játékok offline továbbra is teljes mértékben játszhatóak lesznek a platformon, csupán az online komponensek tűnnek el végleg. 

A többi platformról egyelőre nem érkezett hasonló hír, így valószínűleg az Xbox 360-as változat szerverein voltak a legkevesebben, ezért dönthetett a kiadó a bezárásuk mellett. Ti játszottatok még rajta?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)