Hirdetés

Drakensang: The River of Time intro

|

Gyakorlatilag késznek mondható a Drakensang: The Dark Eye című szerepjáték előzményeire fényt derítő alkotás.

Hirdetés

Drakensang: The River of Time címmel invitálja a fantasy szerepjátékok rajongóit Aventuria ismételt meglátogatására a Radon Labs.



A nálunk sajnálatos módon soha meg nem jelent, ám hazájában több díjat is bezsebelő, valamint nemzetközi szinten is pozitív fogadtatásban részesített Drakensang második felvonása a mai trendnek megfelelően előzmény, és nem közvetlen folytatás. Talán arra is sor kerül majd néhány év múlva.
Bernd Beyreuther, a Radon Labs feje podcastban számolt be arról, hogy gyakorlatilag elkészült a játék, és sikerült már tökéletesen játszható állapotba hozni, minek következtében a februári megjelenésig már csak az esetleges programhibák levadászása van hátra. Talán az ígéret szintjén létező demó elkészítésére is jut mellette idejük.



Február azonban még messze van, a nemzetközi premier még távolabb, így pillanatnyilag nincs más lehetőségünk, mint megtekinteni minap kiadott intrót. A Drakensang: The River of Time grafikus motorjával készült filmecske Kladdis, és nevelőapja, Forgrimm egy meghitt pillanatát tárja elénk kiváló zenei aláfestéssel megtámogatva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)