Hirdetés

Drakensang: The River of Time - Személyre szabott gyűjtői kiadás

|

A dtp Entertainment különleges, névre szóló csomaggal várja Aventuria elhivatott kalandorait.

Hirdetés

A DSA szabályrendszerre támaszkodó Drakensang: The River of Time megjelenésére 2010 februárjában kerül sor német nyelvterületen.



Ahogy egy epikus szerepjátékhoz illik, pofás küllemű, könyv borítására emlékeztető csomagban érkezik a gyűjtői kiadás, amelyen egy szokatlan, ám szimpatikus lépésnek köszönhetően a vásárló teljes nevét is feltüntetik. A dsa-drakensang.de szerint egyelőre csak az Amazonnál elérhető pakk mintegy 90 euróba fáj majd, s legkésőbb december 6. napjáig rendelhető elő a készletek korlátozott volta miatt.



A Drakensang: The River of Time Personal Edition dobozát felnyitva névre szóló eredetiséget igazoló oklevelet, névre szóló Inrah kártyacsomagot az aventuriai jósmágia iránt érdeklődő játékosoknak, zenei CD-t, A/2-es Aventuria-térképet, A/3-as kétoldalú plakátot, a játék korongját és kézikönyvét, egy névre szóló egyedi ingame tárgyat, egyedi játékbeli tárgyat a böngésző-alapú Drakensang játékhoz, valamint egy teljes DSA szabálygyűjteményt (pdf) találunk.
Nem rossz, nem rossz, ugyanakkor nem győzöm hangsúlyozni, hogy tudomásom szerint csak a német verzió érintett az ügyben. Egyelőre sajnos nem tudjuk, melyik kiadó vállalja fel a nemzetközi forgalmazást, valamint abban sem lehetünk biztosak, hogy az első résszel ellentétben hazánkban is elérhető lesz-e. Én sajnálnám, ha nem lenne.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)