Hirdetés

Drasztikusan átalakíthatja a Valve a Counter-Strike 2 meccseit

|

A jelek arra utalnak, hogy a Valve változtat a jól bevált formulán.

Hirdetés

A CS:GO továbbra is a legnépszerűbb multis játékok egyike, amelynek továbbfejlesztett változata, a Counter-Strike 2 még nagyobb élményt jelent majd a kultikus lövölde rajongóinak. Az újdonságok sorát gyarapítja a Source 2 motorra való átültetés, a felújított és átdolgozott pályák, az élethűbb tükröződések és jobb megvilágítás, valamint a sub-tick rendszer bevezetése is, de nyilván számos apróság van ezeken kívül is, amik befolyásolják majd a CS 2 játékmenetét. 

A legelhivatottabbak már azt is megfejteni vélték, hogy mikor számíthatunk a Counter-Strike 2 érkezésére, és ugyancsak a kódok között turkálva sikerült felfedezni még egy érdekességet. 

Hirdetés

A legújabb patch leírásában olvasható, hogy a privát és kompetitív matchmaking ideiglenesen ki lett kapcsolva, két Counter-Strike 2 pálya (Anubis, Ancient) eltávolításra került, míg a rajongók által kedvelt Italy bekerült a jelenlegi rotációba. A túszok új karaktermodelleket kaptak, és a Counter-Strike 2 füstök beállításai is megváltoztak, hogy különböző felhőformákat produkáljanak. 

Mélyebbre ásva azonban még valami kiderül: a Valve a mérkőzések drasztikus átalakítását tervezi. Jelenleg a kompetitív játékok 30 fordulóig tartanak, tehát az a csapat nyer, amelyik elsőként elér 16 győzelmet. Az új frissítéshez tartozó fájlokban azonban már csak 24 forduló szerepel, vagyis itt már elég 13 győzelmet szerezni. A CS:GO-tartalomkészítő, Aquaismissing által feltárt infók szerint továbbá eltávolításra kerül a Short Competitive, szóval a Valve alaposan felrázhatja a harcokat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)