Hirdetés

Draugen - hamarosan megjelenik a norvég horror

|

A Dreamfall Chapters készítői még a nyár beköszönte előtt ránk akarják hozni a frászt.

Hirdetés

Évek óta formálódik a Dreamfall Chapters készítőinek különleges hangulatú túlélő-horrorja, a Draugen, amelyet korábban a Gone Home és az Amnesia szerelemgyermekének, H.P. Lovecraft és Dosztojevszkij találkozásának írtak le. Már csak pár hetet kell várnunk rá. 

Hirdetés

A játék az 1920-es évekbe röpít vissza minket, hogy egy Norvégia partján lévő, hátborzongatóan üres falucskában járva kutassunk azután, hová tűnt Betty, a főszereplő Edward felesége. Szerencsére azonban nem leszünk egyedül, kapunk egy MI által vezérelt kísérőt is Lissie személyében, így együtt járhatunk a rejtély végére miközben Edward elméje egyre jobban megbomlik, ami nem csak a történetre, hanem a játék környezetére is komoly hatással van. Az alábbi trailer betekintést enged a sztoriba, amelyért a Dreamfall, a Dreamfall Chapters és a The Longest Journey írója, Ragnar Tørnquist felelt. 

A Draugen várhatóan májusban fog megjelenni PC-re a Steamen és a GOG-on keresztül, a későbbiek folyamán pedig számíthatunk a PlayStation 4-es és Xbox One-os változatokra is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)