Hirdetés

Ingyen behúzható egy tökéletes partijáték, amivel távolról is együtt szórakozhattok

|

Nincs jobb annál, minthogy könnyesre röhögitek magatokat egymás borzalmas rajzolási képességein.

Hirdetés

A tömeges otthonmaradás, vagyis az önkéntesen vállalt karantén alatt a Discord és az internet a legjobb barátaink. Szerencsére nagyjából ennyi is kell ahhoz, hogy tarthassatok egy jó játékestét az ingyenes Drawful 2-nek köszönhetően. A fejlesztők ugyanis most ingyen bezsákolhatóvá tették játékukat Steamen, tehát ha most rányomsz a nagy zöld gombra, akkor örökké a tiéd marad.

Hirdetés

A Drawful 2 egy partijáték, amelyben különböző dolgokat kell megrajzolnod, és a haverjaid megtippelhetik, hogy mit is sikerült összehoznod. Egy végtelenül szórakoztató cuccról van szó, tele elborult feladványokkal, ráadásul a rajzos eszköztár direkt úgy lett kialakítva, hogy még a legtehetségesebb művészpalánták is maximum egy erősebb firkát tudnak összehozni benne.

A játékot csak egy embernek kell futtatnia, a többiek pedig egy PC-s böngészőn vagy más platformon könnyedén becsatlakozhatnak. Érdemes beszerezni, garantáltan feldobja a mostanság borús estéket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)