Hirdetés

Most több platformon is ingyenes egy kiváló partijáték

|

Ha tudsz rajzolni, ha nem, ezt a szórakoztató játékot muszáj kipróbálnod. Pláne így, hogy egy forintodba sem kerül.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt számoltunk be arról, hogy a partijátékairól ismert Jackbox Games is csatlakozott ahhoz az egyre népszerűbb kezdeményezéshez, minek keretében egyes kiadók és játékfejlesztők ingyenes tartalmakkal, próbaidőszakokkal, sőt nem ritkán ajándék játékokkal segítenek az embereknek egy picit vidámabbá varázsolni az otthon töltött napokat, heteket, hónapokat. Akkor még csak Steamen juthattunk hozzá ingyen a csapat Drawful 2 című alkotásához.

Hirdetés

Azóta további platformokra is kiterjesztette ajánlatát a Jackbox Games, így akinek valamilyen okból nem rokonszenves a Valve boltja, mostantól akár az Epic Games Store-ból is letöltheti a játékot, amelynek néhány napra a Mac-es és az Xbox One-os változata is ingyenes lett

A Drawful 2 szándékosan limitált eszköztára gondoskodik arról, hogy még a legügyesebb kezű művészeknek is kihívást okozzon egy-egy feladvány, így aztán egészen szórakoztató pillanatokat szülhet, amikor a haverok vagy családtagok egymásra licitálva megpróbálják kitalálni, hogy mit is alkottunk az imént.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)