Hirdetés

Dreadnought - megnyílt a béta, már mindenki űrhajózhat

|

Aki szeretné a saját szemével látni az űrhajós PVP hatalmas csatáit, az már töltheti is a játékot.

Hirdetés

A Yager Interactive űrhajós PVP játéka, a Dreadnought egy hosszabb zárt béta után végre nyílt béta fázisba lépett. Már mindenki letöltheti a klienst és repkedhet az űrben, amíg valaki ki nem lövi onnan.

A játék teljesen ingyenesen letölthető, de természetesen itt is vannak mikrotranzakciók, mint a Hero Ships kozmetikai kiegészítők és az XP boosterek. Hamarosan egy új térkép is érkezik, ami a Szaturnusz legnagyobb holdja, a Titán fölé viszi a csatát.

A bétát a hivatalos oldalon, regisztrációt követően tölthetitek le PC-re. A fejlesztők ígérete szerint rengeteg tartalmat és balansz változást kapunk majd a következő hónapokban.

A Dreadnought PlayStation 4 változata jelenleg zárt bétaként működik, arra pedig itt tudtok jelentkezni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)