Hirdetés

Dreams - erre képes a Media Molecule játéképítője

|

A LittleBigPlanet alkotóinak van némi tapasztalata abban, hogy hogyan kell jó szerkesztő eszköztárakat építeni. A legfrissebb projektjük is erről tanúskodik.

Hirdetés

A Media Molecule nagyon szereti hirdetni, hogy mi mindenre képes a Dreams, de viszonylag kevés nyomát láttuk még ennek. A csapat most maga rakott össze egy játékot a Dreamsben, amit Comic Sands címmel be is mutattak a közönségnek.

Hirdetés

A Comic Sands egy egyszerű, cuki kis platformer, amiben egy mosolygós kockát kell átterelgetnünk a képregényszerű panelekből álló pályákon. A koncepció érdekes, és tényleg megmutatja, hogy milyen egyedi dolgokra is képes a Dreams.

Hirtelen nem is tudjuk eldönteni, hogy a Comic Sands vagy Dreams érdekel-e minket jobban. Az biztos, hogy utóbbi meg is fog jelenni PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)