Hirdetés

Dreamfall Chapters - Fejezetek, nem epizódok

|

Az információk apránként jönnek, ám szerencsére a Dreamfall Chapters nem darabokban érkezik.

Hirdetés

Aki nem ismeri a Longest Journey nevezetű kalandjátékot, hamar pótolja a mulasztást, hiszen nemsokára érkezik a befejező epizód. Sokat kellett rá várni, de úgy tűnik megérte. Ragna Tornquist a szokásos lelkesedéssel veti magát a munkába, így minden valószínűség szerint méltó lezárást kap a széria.

Az egyik legfontosabb hír, hogy a cím ugyan maradt, de az eredeti elképzelésekkel szemben a Dreamfall Chapters nem epizódikus alkotás lesz, mint ahogyan azt tervezték. Sokkal inkább egy komplett, hosszú, a történetet lezáró teljes értékű folytatás, ami csak egyszemélyes játékmóddal érkezik PC-re, és MAC-re. A másik fontos infó, hogy nem point and click játékról van immár szó, viszont a második részben debütált, és csak közepesen sikerült harcos részek is kimaradnak. Ennek ellenére a 3D megmarad, és ki tudja milyen extrák kerülhetnek a játékba, ha sikeres lesz a Kickstarter projekt is...

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)