Hirdetés

Dreamfall Chapters - méretes PC-s frissítést is hoz a konzolos megjelenés

|

A Dreamfall Chapters készítői elárulták, mikor jön konzolokra az epizodikus játék, amivel együtt a PC-s változat is alapos ráncfelvarrásban részesül.

Hirdetés

A Dreamfall Chapters fejlesztése úgy nyúlt az évek során, mint a rétestészta, a sokáig húzódó projekt viszont idén tavasszal nagyon közel kerül a lezárásához. Amint a Red Thread Games nemrég elárulta egy Kickstarter-frissítésben, márciusban minden platformon eléri lehető legszebb formáját a játék.

Miután PC-n egy majdnem két éves időszak folyamán jelent meg az öt epizód, PS4-re és Xbox One-ra egyben érkezik meg az egész sztori, méghozzá március 24-én, miután sikerült elhárítani a konzolverziókat hátráltató gondokat. A Deep Silver segítségével pedig a Dreamfall Chapters digitális mellett dobozos formában is megjelenik.

A fejlesztők jó híreket hoztak a PC-s tulajdonosoknak is, ugyanis mindenki egy ingyenes frissítéssel megkapja a Final Cut nevezetű kiadást, ami nem csak grafikai és hangbeli javításokat hoz, hanem a játékosok visszajelzései alapján a játékmeneten is csiszol egy keveset. Ez a frissítés szintén március 24-én esedékes, addig pedig még részletesebben is hallunk arról, milyen javításokat hoz a Final Cut.

Ti előveszitek majd újra a Dreamfall Chapterst a frissítés megjelenése után?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)