Hirdetés

Dreamfall Chapters - készül az új Longest Journey

|

A Funcom bejelentette a már régóta követelt folytatást, a Dreamfall Chapterst, ami a Longest Journey sorozatot viszi tovább.

Hirdetés

A sorozat következő részét az újonnan alakult stúdió, a Red Thread Games készíti, akik megszerezték a Funcomtól a Longest Journey jogait. Bár új csapatról beszélünk, nincs mitől félni, hiszen a The Longest Journey atyja, Ragnar Tørnquist a csapat feje.

„Nagyon izgatott vagyok, hogy végre nekikezdhetünk a The Longest Journey folytatásának.” mondja Tørnquist. „Mivel a Dreamfallban sok kérdés megválaszolatlanul maradt a játékosok jogosan követelték a folytatást, és hála a Funcommal kötött megállapodásnak végre megcsinálhatjuk.” Magáról a történetről, vagy a játékmenetről egyenlőre semmit nem tudunk, de a Red Thread Games ígéretei szerint a következő hónapokban ezen a téren is okosabbak leszünk majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)