Hirdetés

Dreamfall Chapters - Kickstarteren a Longest Journey utódja

|

A Funcom bejelentette, hogy a Longest Journey sorozat következő része már kalapozásra készen áll.

Hirdetés

Nem újkeletű hír, hogy a Dreamfall Chapters elkészítését a nemrég alakult stúdió, a Red Thread Games vállalta magára, akik megszerezték a Funcomtól a Longest Journey jogait. A minőségre az a személy a garancia, aki a The Loungest Journey atyjának számít: Ragnar Tørnquist vezeti a csapatot és korábbi nyilatkozata alapján rendkívül izgatott, hogy nekikezdhetnek a folytatásnak.  

A fejlesztők a Kickstarterhez fordultak annak érdekében, hogy valóra válhasson a folytatás. Ragnar elmondta, hogy a Norvég Filmintézet 175 ezer dollárral támogatta őket, de ez csakis az előkészítési fázisra volt elég, így több pénzre lesz szükségük és ezt kizárólag a rajongók támogatásával érhetik el. A Dreamfall Chapters a korábbi értesülésekkel ellentétben nem epizodikus megjelenésű lesz, hanem egy „komplett, hosszú, a történetet lezáró teljes értékű folytatás”, amely kizárólag egyjátékos módot tartalmaz majd PC és Mac platformokon és a kalandjátékok kedvelői bizonyára élvezni fogják a 3D-s point&click stílussal és puzzle adalékkal megfűszerezett játékmenetet.  

Mint az a Kickstarter kampányból kiderül, a Dreamfall Chapters elkészítéséhez nem kevevesebb, mint 850 ezer dollárra van szüksége a Red Thread Games csapatának, amelyből már össze is jött számukra majdnem a fele úgy, hogy további 28 napig van lehetőségünk a projekt finanszírozására. A játék három játszható karaktert, egy mély, összetett történetet és gyönyörű, interaktív világot ígér, ahol a cyberpunk jövőkép keveredik egy pusztuló álomvilággal.

A megjelenés valamikor 2014-ben remélhető, kizárólag PC-re. Már ha összejön a pénz, a kalapozás szükségszerű.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)