Hirdetés

Dreamfall Chapters - közel a cél, belepillanthatunk a játékmenetbe

|

Ha minden ütem szerint megy, újabb sikeres Kickstarter kampány zárul hamarosan, aminek a Dreamfall Chapters fejlesztői is nagyon örülnek.

Hirdetés

Örülhetnek is, hiszen ezért hozták létre a kampányt. Szuper egyszerű logika van ám emögött.

A kitűzött 850000 dolláros célt minden bizonnyal el fogják érni, lévén a cikk írásának pillanatában már 779137 dollárnál járnak, a kampány lezárásáig pedig még közel három hét van. A Red Thread Games úgy döntött, megjutalmazza a játékosokat, és bemutatja a Dreamfall Chapters alpha változatának néhány eseményét. Azzal, hogy a játék egyelőre jobban szaggat, mint egy képzett háziasszony a nokedlit, illetve hogy a főhősnő arcát az orránál lévő gravitációs pont szívja maga felé, ne törődjetek, gyönyörködjetek inkább a környezetben. A megjelenés még messze van, a játék sokat változhat addig, de már így is elég bíztató, amit látunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)