Hirdetés

Dreamfall Chapters megjelenés - jön az első fejezet (videó)

|

Avagy első könyv, mert bár az új játék a Dreamfall Chapters nevet kapta, nem fejezetekre bontva jelenik meg. Tulajdonképpen nem is számít, a lényeg, hogy jön, mi pedig már tudjuk, mikor.

Hirdetés

A Dreamfall Chapters sok más mai kalandjátékhoz hasonlóan több darabban érkezik, és bár a tervekhez képest később, de még októberben jön az első rész.

A Dreamfall Chapters Book One-ról (aminek Return az alcíme, amúgy) nem tudunk olyan sokat, mint amennyit szeretnénk, de elég az, hogy nagyon hasonlít majd a sorozat korábbi részeihez. Viszonylag nagy területeket járhatunk be, és ismét két párhuzamos világ között kell Aprillel és Zoéval utazgatni: az egyik Stark, a világ jövőbeli, disztópikus változata, a másik Arcadia, annak fantasy mása. Néhány egyéb dolgot megtudhattok a trailerből, de mivel valószínűleg azért kattintottatok, mert a megjelenési dátumra vagytok kíváncsiak, itt rövidre is zárom a szövegelést. A dátum október 21. Nézzétek meg a fejlesztői videót is, sok érdekességet megtudni belőle.

Ugye, milyen jó lesz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)