Hirdetés

Dreamfall Chapters megjelenés - jön a második fejezet

|

Több mint öt hónappal az első Dreamfall Chapters könyv után jön a folytatás, ami továbbviszi Kian és Zoe történetét, de egy vadonatúj helyszínre kalauzol el minket.

Hirdetés

Tavaly októberben végre megjelent a Dreamfall Chapters, a sorozat nagy, kickstarteres finanszírozású visszatérése – legalábbis a fele.

A Dreamfall Chapters Book Two: Rebels viszont egy kicsit késik: bár eredetileg februárban tervezték kiadni, a megjelenési dátum március 10-re módosult. A második fejezet (vagy könyv) középpontjában ismét Kian Alvane és Zoe Castillo állnak, akik az előző könyv helyszínei mellett egy új városban, Marcuriában is megfordulnak, ami az Azadi megszállók otthona. A folytatás másfélszer akkora, mint az első rész volt, a fejlesztők szerint a kettő együtt nagyjából 10 órányi játékidőt kínál. Az elkövetkezendő két hétben még a bugokat írtják, tesztelnek, és már készítik a Book Three-t, amire valószínűleg nem kell ismét ilyen sokat várni. A negyedik és a befejező ötödik epizódot szintén idén kapjuk meg. Trailer egyelőre nincs, de azért ahhoz is kaptunk megjelenési dátumot, február 24-ét, avagy jövő hét kedd. Az sincs már messze.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)