Hirdetés

Dreamfall Chapters: The Longest Journey - az első hosszabb gameplay

|

A Red Thread Games készülő játéka még pre-alpha stádiumban van, de most közel 30 perc erejéig betekinthetünk a második fejezetbe.

Hirdetés

A Kickstarteren sikeres projekt várhatóan novemberre készül el, és látva, hogy jelenleg hol tart, valószínűleg nem kell késéssel számolni.

A Dreamfall Chapters: The Longest Journey a videóban látható fejezetében Kian Alvane a Friar's Keepből való kijutását tekinthetjük meg. Főleg a beszélgetések és a döntési rendszer megoldására érdemes figyelni: mielőtt meghozunk egy fontos döntést, hallhatjuk az irányított karakter gondolatait, ami egyrészt segít jobban megismerni őt, másrészt segít dönteni is. Ragnar Tornquist, a játék kreatív igazgatója kommentálja a videót, és többek között azt is megjegyezte, hogy ez a funkció főleg azoknak hasznos, akik nem játszottak az előző két játékkal. A döntéseknél továbbá láthatunk egy statisztikát is, ami azt mutatja, hogy egyes lehetőségeket hányan választottak. Ez például a Telltale-féle The Walking Deadben is érdekes volt, ahol az egyes fejezetek végén láttuk, hogy a többségbe vagy a kisebbségbe tartoztunk-e döntésünkkel.

 

A Dreamfall Chapters tehát novemberben jön PC-re, Mac-re és Linuxra, később pedig Wii U-ra. Eddig jól néz ki, de még keveset láttunk belőle, várjuk a további gameplayeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)