Hirdetés

Aranylemezre került a játék, amelyben játékokat készíthetünk

|

Idén februárban már biztosan megjelenik a LittleBigPlanet alkotóinak ambiciózus projektje, a Dreams.

Hirdetés

Különleges alkotás a Dreams, amit még 2013-ban jelentett be a Sony és a Media Molecule. Mivel nincs egy olyan egzakt stílusa, mint a LittleBigPlanetnek volt, ezért nehezebb is körülhatárolni: tulajdonképpen egy játékba ágyazott játékszerkesztőt takar. Végtelen lehetőségünk lesz megalkotni benne saját projektünket, legyen az platformer, kalandjáték, akciójáték vagy autóverseny.

Hirdetés

A leírásból már sejthetitek, hogy nem volt egyszerű összerakni egy ilyen címet, de végre sikerült befejezni, a Media Molecule emberei tegnap csaptak is egy bulit ennek örömére.

A játék egy hosszas, korai hozzáféréses időszak után aranylemezre került, azaz elkészült a Dreams hivatalos, befejezett verziója. Indulhat a sokszorosítás, a terjesztés és kiadás.

A Dreams megjelenése 2020. február 14-én várható PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)