Hirdetés

Van, aki előbb kapja meg a Sony játékkészítő játékát

|

A készítők ezzel hálálják meg a játékosok támogatását.

Hirdetés

A LittleBigPlanet fejlesztőinek új és ambiciózus projektje nem kevesebbet kínál, mint hogy szabadon megalkothatjuk saját játékunkat, a fantáziánk által kreált alkotásokat pedig aztán meg is oszthatjuk a többiekkel, vagy éppen elérhetjük mások műveit. Noha a Dreams sokat csúszott, azonban nemrég aranylemezre került, így be van betonozva a megjelenés napja - legalábbis a többség számára.

Hirdetés

A PlayStation Blog által közzétett infók alapján mindazok, akik korábban beruháztak a játék Early Access változatára, már a hivatalos megjelenés dátum, azaz február 14. előtt belevethetik magukat a tartalomkészítésbe, ugyanis február 11-én kapni fognak egy Creator Patch update-et, amivel frissíthetnek a teljes játékra. 

A Dreams számos plusszal bővült a korai hozzáférés során, így kapott egy Art's Dream névre keresztelt kampányt, az ehhez tartozó készítői eszközöket, új tutorialokat, felfrissített felhasználói felületet és hasonló hasznos fejlesztéseket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)