Hirdetés

Dreams - hamarosan korai hozzáféréssel lesz elérhető

|

A Media Molecule elárulta, hogy a megjelenés előtt még adódik lehetőség kipróbálni a játékot, de nem ingyen.

Hirdetés

Aki szerette volna, az már december elejétől január végéig ingyen kipróbálhatta a LittleBigPlanet sorozatról ismert Media Molecule újdonságát, így született például újjá a játékban a P.T. is. Ha lemaradtatok róla, vagy csak szeretnétek újra világokat teremteni, akkor hamarosan lesz rá lehetőségetek. 

Hirdetés

Tavasszal számíthatunk egy limitált ideig elérhető, fizetős korai hozzáférésre. Ez a változat nem fog mindent tartalmazni, amit a teljes kiadás, viszont minden olyan eszköz rendelkezésre áll benne, amivel alkothatunk. Ráadásul aki részt vett a korábbi bétában, az folytathatja az ott megkezdett művét, méghozzá új funkciók, tutorialok, arcade pályák és assetek segítségével. A Dreams Early Access felhasználóit nem fogja már kötni a titoktartási nyilatkozat, így szabadon megmutathatják a világnak az alkotásaikat. 

Megjelenési dátumot továbbra sem kaptunk, de a kizárólag PS4-re készülő Dreams a tervek szerint még idén elérhető lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)