Hirdetés

Dreams - közel már a korai hozzáféréses rajt

|

A Media Molecule elárulta, hogy mikortól ereszthetjük szabadjára a fantáziánkat.

Hirdetés

Noha már volt lehetőségünk kipróbálni a LittleBigPlanet készítőinek újdonságát, a fejlesztők azoknak is szeretnének lehetőséget biztosítani a játék megismerésére, akik korábban lemaradtak róla, illetve a közönség segítségével még jobbá formálni. Hamarosan elrajtol a fizetős Early Access-változat.

Hirdetés

A stúdió most bejelentette a pontos dátumot is: április 16-án merülhetünk el benne, hogy saját játékokat, egyedi világokat készítsünk. Mivel limitált mennyiségű felhasználó vehet csak benne részt, érdemes minél előbb lecsapni a lehetőségre. 30 eurónak megfelelő összeget kell majd fizetni érte, ésminden olyan eszközt kipróbálhatunk, amivel alkothatunk, viszont nem tartalmaz mindent, amit a teljes kiadás fog. Az alábbi trailer bővebben is mesél a részletekről és példaként bemutat egy-két kreációt is. 

A PlayStation 4-exkluzív Dreams továbbra sem rendelkezik megjelenési dátummal, de várhatóan még idén elérhetővé válik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)