Hirdetés

Talán hamarosan elkészül a játék, amiben más játékok születnek

|

Egy törölt Twitter-poszt alapján elképzelhető, hogy nemsokára elhagyja az early accesst a Dreams, mi pedig nagyon kíváncsiak vagyunk már.

Hirdetés

Idén tavasszal debütált PlayStation 4-en a Media Molecule igencsak kreatív játéka, a Dreams, amit egyelőre csak korai hozzáférésen keresztül élvezhet a játékosok egy része. Sajnos hivatalos megjelenési dátumot még mindig nem kaptunk a fejlesztőktől, de elképzelhető, hogy most véletlenül fény derült erre is.

Hirdetés

Egy brit viszonteladó, a ShopTo Twitter-csatornáján jelent meg egy poszt, amiben az szerepelt, hogy a Dreams 2020. február 14-én fog megjelenni. A bejegyzést elég gyorsan törölték a srácok, de ahogy az lenni szokott, valaki megint gyorsabb volt, és sikerült még az eltávolítás előtt elcsípnie az információt, amiről be is számolt a közösségi oldalon.

Ez nyilván nem hivatalos bejelentés, így értelemszerűen szimpla pletykaként érdemes kezelni. Ti szeretnétek kipróbálni a játékkészítést a Dreamsben, vagy elriaszt a láthatóan bonyolult rendszer?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)