Hirdetés

Partiarcra pörget a Dreams utolsó trailere

|

Olyan nehéz marketingelni a Dreamst, hogy a Media Molecule fel is adta. Egyszerűen összedobtak egy bulis launch trailert, aztán hadd szóljon.

Hirdetés

A Dreams az év egyik legfurább megjelenése lesz. Ez gyakorlatilag ugyanis nem egy játék, hanem egy játékkészítő eszköztár, amiben megvalósíthatunk bármit. A rajongók már egy PlayStation 5-től a LittleBigPlanetig rengeteg dolgot megálmodtak benne, és alig várjuk, hogy a megjelenés után még több őrült alkotással árasszanak el bennünket.

Hirdetés

Nagyon nehéz megfogni, hogy mi is ez és hogyan működik, úgyhogy a fejlesztők a launch trailerre csak összedobtak egy bulis montázst, és megmutatták, mire képes a Dreams.

A Dreams hivatalosan 2020. február 14-én érkezik PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)