Hirdetés

Valaki épp a LittleBigPlanetet készíti el a Dreamsben

|

A srác látta, hogy szeretjük a Media Molecule-t, szóval rakott egy kis Media Molecule-t a Media Molecule-unkba.

Hirdetés

A LittleBigPlanet sokunk szívében egy különleges helyet kapott. A cuki kis platformer amellett, hogy a legmenőbb babzsáksrácot küldte a legcukibb kalandokra, egy nagy kreatív eszköztár is volt, a közösség hatalmas lelkesedéssel épített és osztott meg egyedi pályákat a játékhoz. Az LBP fejlesztéséért felelős Media Molecule azóta már továbblépett, és egy játékos alkotókészletet, a Dreamset rakta össze, melynek teljes változata épp a héten jelenik meg

Hirdetés

A Dreamsben már született sok minden X-Wing játékoktól a The Last of Us: Part II PS1-es demake-jéig, de a mostani egy különösen cuki projekt. TheTurtleKing514 ugyanis a fejlesztők első alkotását, a LittleBigPlanetet kezdte összerakni az új játékban.

[Video] New Little Big Planet game being made in Dreams on PS4 (by TheTurtleKing514) from r/PS4

Ha nem tudnánk, hogy egy Dreams videót nézünk, simán elhinnénk, hogy a LittleBigPlanet felskálázott elejét látjuk. Egy nosztalgiától súlyos könnycseppet el is ejtettünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)