Hirdetés

Ekkor jön a játék, amiben bármilyen játékot elkészíthetünk

|

A PlayStation 4-exkluzív címben csak a képzeletünk szabhat határt.

Hirdetés

A LittleBigPlanet készítőinek újdonságában bárki teremthet saját játékokat és egyedi világokat, vagy akár újraalkothat már megjelent címeket is. A Dreams lényege tehát egyszerű: amíg fantázia van, addig akad tennivaló is. 

Hirdetés

A Media Molecule különleges projektje pár hónapon belül elhagyja a korai hozzáférést, ugyanis a Dreams 2020. február 14-én jelenik meg - így a végtelenül romantikus és villámgyors játékosok akár a játékon belül is kedveskedhetnek majd szívük választottjának. Természetesen akik rendelkeznek az Early Access verzióval, azok teljesen ingyen kapják meg a teljes változatot. 

Mi lesz az első, amit elkészítetek? Esetleg egy saját Death Stranding? Egy újragondolt Star Wars Jedi: Fallen Order? Netalántán a GameStar: The Game?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)