Hirdetés

Dreams - akár még egér és billentyűzet támogatást is kaphat

|

A Media Molecule igyekszik könnyebben kezelhetővé tenni a játékot, melyet most csak a kontrollert mozgatva lehet irányítani.

Hirdetés

A különleges PlayStation-exkluzív Dreams néhány napja vált elérhetővé korai hozzáférésű verzióban, és a tervek szerint még számos lehetőséggel fogják bővíteni a megjelenésig.

Hirdetés

A Dreamst jelenleg a DualShock 4 kontroller mozgatásával vagy PlayStation Move-val lehet irányítani, amivel nem minden játékos elégedett. A Media Molecule csapata igyekszik bevonni a közösséget a fejlesztésbe, és hajlik a változtatások felé. Már elkezdték fejleszteni a hagyományos irányítási lehetőségeket, és még annak a lehetőségét sem zárták ki, hogy valamikor a jövőben egér-billentyűzet kombinációval is játszhatóvá tegyék a játékot.

Jon Beech vezető dizájner elmondta, hogy a jelenlegi prioritás megfelelő alternatívát találni a mostani kezelési mód mellé, és ha az sikerül, utána kezdenek el foglalkozni a billentyűzetes megoldással.

A Dreams early access kiadását csak korlátozott számú játékos élvezheti, a végleges megjelenési dátumról egyelőre nem nyilatkozott a fejlesztőcsapat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)