Hirdetés

Valaki a Dreamsben álmodta meg, hogyan nézhet ki a PlayStation 5

|

A kreatív játékos mindehhez a kiszivárgott devkitet vette alapul, és egy elég futurisztikus kinézetű szerkezetet alkotott meg.

Hirdetés

Kiszivárgott képeken már láthattuk, hogy fest a PlayStation 5 fejlesztőknek szánt változata, de az továbbra is rejtély, milyen lesz a kereskedelmi forgalomba szánt termék külseje. Ám akad olyan, akinek már ennyi is elég ahhoz, hogy megalkossa saját dizájnját a Dreams című játékban, amiben rettentő kreatív dolgokat lehet összerakni.

Hirdetés

Dan Kuhl figyelmét sem kerülték el a devkitről napvilágot látott fotók, és a jelek szerint sikerült is ihletet merítenie belőlük. Belépett hát a Dreamsbe és elképzelte, milyen is lehet a kész konzol. Műve ugyan a gép fejlesztői verzióján alapul, de Kuhl egy sokkal inkább fogyasztóbarát, valamivel realisztikusabb dizájnt szeretett volna létrehozni, és ez némileg sikerült is. Saját állítása szerint egyébként az okozta a legnagyobb kihívást, hogy a masina hátulján lévő portok igazinak tűnjenek.

Figyelembe véve a korábbi PlayStationök kinézeteit, valószínűleg a fentinél letisztultabb külsőt fog kapni a PlayStation 5, de ettől függetlenül kiváló munkát végzett Kuhl. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)