Hirdetés

Még az is lehet, hogy PlayStation 5-ön is készíthetünk majd mindenfélét a Dreamsben

|

A Media Molecule társalapítója nem tartja elképzelhetetlennek, hogy az újgenerációs gépen is elérhető legyen a játékuk.

Hirdetés

Napjaink egyik legkülönlegesebb címe kétségtelenül a Dreams, amit a rajongók kreatívabb fele arra használ, hogy mindenféle egyéb játékot alkosson meg benne. Jelenleg csak egyetlen platformon, PlayStation 4-en elérhető a móka, ám a közelgő generációváltás lehet, hogy meg fogja változtatni ezt.

Hirdetés

Mark Healey, a játékot készítő Media Molecule társalapítója elárulta, hogy jelenleg a PlayStation 4-re fókuszálnak, és reméli, hogy a játéknak sikerül egy picit kitolnia a konzol élettartamát. Azonban ideális esetben előfordulhat, hogy a jövőben átköltöznek az éppen releváns platformra, ami jelen esetben egyértelműen a PlayStation 5-öt jelenti, hiszen az lesz a következő lépés a Sony számára.

A Dreams PS5-ös megjelenése tehát még kérdéses, de tekintve, hogy csak nemrég debütált hivatalosan a játék, egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy a Sony átviszi majd azt a következő generációba is. Ti örülnétek neki?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)