Hirdetés

Dreams - nézzetek meg 20 percet a hangulatos világépítésről

|

A LittleBigPlanet fejlesztői végre még többet osztottak meg az új PS4-exkluzív játékukról.

Hirdetés

A Media Molecule készülő projektje, a PlayStation 4-re érkező Dreams sajátos játékvilágba kalauzol bennünket, de nem volt teljesen világos, hogy mi is lesz ebből a játékból. A gameplay bemutató után viszont már kicsit többet tudunk róla.

Hirdetés

A PS Underground videójában a Dreams kreatív igazgatója, Mark Healey magyarázza a képernyőn történő eseményeket, és elég sok játékelemet bemutatásra kerül, így érdemes végig odafigyelni.

A játékban - egyelőre - nyolc Imp közül lehet választani, akik a játékvilágot képesek manipulálni, új tárgyakat és karaktereket létrehozni. Ezt úgy érhetjük el, hogy különböző feladványokat oldunk meg, majd haladunk tova a következő "álomvilágba". Az Imp irányításához még a PS4 kontroller beépített giroszkópja is segítségünkre lesz.

A videó során ízelítőt kapunk a Dream Shaping, Dream Surfing módokból, és megnézhetjük, hogy működik az Untitled Dream nevű közösségi hub is. A Dreamsben rengeteg lehetőségünk lesz alkotni, még saját zenét is komponálhatunk a beépített eszközök segítségével.

A Dreams PlayStation 4-re és PS VR-ra fog érkezni, de pontos megjelenési dátumról még nem beszélt a Media Molecule csapata.

Nektek hogy tetszik a Dreams egyedi világa?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)