Hirdetés

Dreams - valaki a Sony készülő játékában alkotta újra a P.T.-t

|

A LittleBigPlanet alkotóinak készülő csodájában még annél is durvább dolgokra leszünk képesek, mint azt gondoltuk.

Hirdetés

Jelenleg teljes titoktartás mellett zajlik a Dreams zárt bétája, amiről továbbra sem derült ki túl sok részlet, csak annyit durrogtattak az alkotók, hogy itt bizony bármit meg tudunk csinálni, amit csak megálmodunk.

Hirdetés

És nagyon úgy néz ki, hogy nem a levegőbe beszéltek, a titoktartási nyilatkozat ellenére ugyanis kikerült egy rövid videó a netre, ami a legendás P.T. demó rekreációját mutatja be. Tudjátok, ez az amit nemrég Unreal Engine 4-ben hozott össze valaki, és amit most szinte ugyanolyan részletességgel raktak össze egy játékban.

A fejlesztők az NDA-re hivatkozva persze szeretnék, ha lekerülne a videó, de eddig ezt nem sikerült elérniük. Remélhetőleg hamarosan feloldják a korlátozást és kicsit konkrétabb képet kaphatunk arról, mit is tud valójában a Dreams.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)