Hirdetés

Driftelj a jégen

|

A kocsik kipörgetésénél csak egy izgalmasabb dolog létezik: ha mindezt egy jéggel és akadályokkal borított pályán tesszük!

Hirdetés

Alkalmasabb időpontot nem is találhattunk volna egy kis driftelésre, hiszen nemrégen száguldott be a Need for Speed a mozikba, amelyben szintén nem vetik meg a főszereplők az efféle mókát.

Az Arctic Drift egyszerűsége ellenére kifejezetten szórakoztató tud lenni, ha áttudunk lépni a nemlétező törésmodellen vagy a rövidségén, hiszen a feladatunk pusztán annyi, hogy egy akadályokkal megszórt jégpályán próbálunk az első helyen végezni. Az irányítást sem bonyolították túl, csak a nyilakat kell használnunk a kocsi irányításához, az X gombbal pedig boostolhatunk. A visszafogottabb sofőrök akár Fenyő Miklós - Napfény a jégen című örökzöldjét is elindíthatják a játék alatt, míg a bevállalósabbak akár 2 Chainz és Wiz Khalifa We Own It számát is pörgethetik. Az élmény garantált:

Arctic Drift játék

Ha ismertek hasonló jóságokat, ne felejtsétek el velünk megosztani a Játéközönön

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)