Hirdetés

Driftelj Marióval

|

Mario átmenetileg félreteszi a teknősök inzultálását és bepattan a volán mögé, hogy megmutassa, hogyan is kell driftelni.

Hirdetés

Akár a Halálos Iramban következő részében is helyet kaphatna kedvenc vízvezeték-szerelőnk, annyira jól megy neki a sportkocsikkal való versenyzés. A gumiszaggatást bizonyára OKJ-s szakon végezte a Nintendo számlájára.

A Mario Drift Smash akár egy Mario Kart mellékhajtás is lehetne, szerencsére csupán egy flash játékról van szó, amelyben Mario ül a volánnál, nekünk pedig a lehető legtöbb pontot összeszedve kell "végigdriftelnünk" a pályákat. A megfelelő szint elérésével kocsikat is válthatunk, Hummerrel azért mégiscsak más érzés a gumikoptatás. Kicsit extrém, kicsit elszállt, de Mario és szórakoztató, tehát a Játéközönön a helye:

Mario Drift Smash játék

Ha ismersz hasonlóan elborult flash játékot, ne habozz, oszd meg velünk a Játéközönön, mi is szeretjük az őrülten szórakoztató dolgokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)