Hirdetés

Paris Games Week - mit jelent be a Sony a DriveClub-hoz?

|

Nagyon úgy tűnik, hogy egy korhatár besorolás miatt idő előtt kiszivárgott a Sony egyik esti bejelentése. Bővül a DriveClub?

Hirdetés

Ma este 17:45-től mindenképpen érdemes a főoldalunkra tapadnotok, hiszen a Sony sajtókonferenciája elindítja a Paris Games Weeket. Az eseményt természetesen liveblogoljuk és minden friss hírt azonnal közzéteszünk a GSO-n, persze csak akkor, ha estig marad még valami meglepetés. 

Az európai korhatár-besorolásért felelős szervezet, vagyis a PEGI ugyanis vélhetően előre lelőtte a Sony egyik meglepetését, mivel felbukkant a honlapjukon a PlayStation 4-et megcélzó DriveClub Bikes névre hallgató versenycím, amelyről egyelőre többet nem tudunk, de Sherlock Holmes-t meghazudtoló levezetéssel arra tippelnénk, hogy vagy egy önálló kiegészítőt vagy egy mellékszálat takar. Beszédes tény még, hogy a DriveClub igazgatója, Paul Rustchynsky egy olyan üzenetet hagyott Twitteren, ami arra utal, hogy részt fog venni az eseményen, innentől kezdve pedig biztosnak tekinthető a bejelentés. 

Ti mit reméltek ettől?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)