Hirdetés

Driveclub tesztek - megszorongatja a Forza Horizon 2-t?

|

Befutottak a nagy őszi-téli autósjáték-verseny második résztvevőjének értékelései is, de vajon a Driveclub letaszítja a dobogó legfelső fokáról a Forza Horizon 2-t?

Hirdetés

Egy évvel a jelenlegi generációs konzolok (első) megjelenése után még mindig többségben vannak azok a játékosok, akiknek szüksége van egy kis győzködésre. A kegyeikért folyó harc két versenyzője a PlayStation 4-exkluzív Driveclub, és a csak Xboxon játszható Forza Horizon 2.

A Forza Horizon 2 tesztben ti is olvashattátok, milyen kiemelkedő lett a Playground Games játéka, de ma befutottak az első Driveclub értékelések is. A Horizon 2 86-os Metacritic átlagával szemben az Evolution Studios játéka jelenleg 74-en áll (a felhasználói pontszám előbbi esetében 8.0, utóbbinál 6.4). Íme a pontszámok:

Videogamer – 8
Eurogamer – 6
Joystiq – 3/5
Destructoid – 7.5
Polygon – 7.5
Gamespot – 5
IGN – 7.9
InTheGame.nl – 7.25
InsideGames.ch – 9
PPE.pl – 8
Digital Spy – 4/5
Games Radar – 4/5

A DriveClub Európában holnaptól kapható, ma még nem késő előrendelni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)