Hirdetés

DriveClub - már létezik a PlayStation VR-verzió

|

Az Evolution Studios a Paris Games Weeken zárt ajtók mögött mutatta be a DriveClub PlayStation VR verziójának prototípusát.

Hirdetés

A Sony nem kevés bejelentéssel készült a Paris Games Weeket elindító konferenciájára, többek között a DriveClub Bikes-ot is bemutatta, valamint hallhattunk a PlayStation VR elképesztő mennyiségű fejlesztéséről is, a DriveClub VR lehetőségét viszont most először vetették fel. 

A GameSpot szerint a Paris Games Week alatt páran részt vettek egy olyan zárt ajtók mögött tartott előadáson, ahol az Evolution Studios mutatott egy demót, ami a PlayStation 4-exkluzív DriveClub virtuális valósággal kompatibilis verziója volt. A prezentált prototípus 60 fps-sel száguldott (szemben a bolti verzió 30 fps-ével), amely az Eurogamer beszámolója alapján úgy valósulhatott meg, hogy leskálázták az időjárási rendszert, csökkentették a pályák részletességeit, a képernyőn látható autók számát 12-ről 8-ra redukálták és eltávolították a visszapillantó tükröket. A versenyjáték igazgatója, Paul Rustchynsky azt nyilatkozta, hogy reményeik szerint a prototípus státuszt elhagyva néhány funkciót vissza tudnának hozni a fent említettekből. Emellett a Sony Worldwide Studios elnöke, Shuhei Yoshida Twitteren rámutatott arra a tényre, hogy a DriveClub VR valójában a 120 fps-t is tudja: 

Rustchynsky hangsúlyozta, hogy a DriveClub VR jelenleg csak egy kísérlet, viszont reménykednek benne, hogy egyszer lehet belőle több is egy techdemónál. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)